Булфото, За допълнителните задължения на работещите като болногледачки потвърди и шефът

...
Булфото, За допълнителните задължения на работещите като болногледачки потвърди и шефът
Коментари Харесай

Шефът на Агенцията за българите в чужбина потвърди: Български гледачки са карани да обслужват интимно чужденци с увреждания

Булфото, За спомагателните отговорности на работещите като болногледачки удостовери и шефът на Агенцията за българите в чужбина Петър Харалампиев

Наши българки задоволяват интимно чужденци с увреждания в Италия и Швейцария, описват родственици на препатили българки, написа „ Телеграф„. Жените се срамят да опишат историите си, тъй като множеството от тях са се съгласявали да извършват изискванията на работодателите си поради потребността от пари. За спомагателните отговорности на работещите като болногледачки удостовери и шефът на Агенцията за българите в чужбина Петър Харалампиев.

``
реклама

Той описа за 56-годишна шуменка, която е подала сигнал. Жената работела като болногледачка в Италия и била принудена да облекчава италианци с увреждания, които не могат да мастурбират сами.

В началото се съгласила да задоволява младежи, само че когато се наложило да го прави със дъртак – не издържала. Същата процедура съществува и в Швейцария, удостоверява Харалампиев. Средно заплатата на болногледачка варира сред 900 и 1300 евро, с спомагателните услуги обаче се изкарвали по 200 – 300 евро от горната страна.

Сигналите за нередности не стопират до тук. Известен е и случай на жена, която е била принудена да стои непрекъснато до мъж, болен от малария. Когато заминавала дамата от пловдивското село Дедово даже не е имала контракт за командироване от българската компания, която я изпраща, а единствено за работа на 4 часа. Там обаче действителността се оказала друга. Когато схванала за рисковата болест, поискала да си тръгне и договорът и бил преустановен, само че заплатата й останала неизплатена. Преди хората да заминат да се срещнат с правата си, поучават от КНСБ. По план с Германия, специалистите дават безвъзмездни съвещания, свързани с работата там на тел. 02/4010442. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР